Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Wij hadden de verdelingsmuur geïnstalleerd - het werkte goed uit en onze klant is gelukkig. Zo zouden wij u voor het leveren van hoogte willen danken - kwaliteitsgoederen

—— Openhartig

Ik ben zo blij om met Bunge samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— Grace

Wij hebben heel wat zaken met Bunge sinds 2011, hoop ik wij meer orden hebben en zij onze beste dienst en kwaliteit blijven geven.

—— Roger

Bunge is zeer ernstig en de verantwoordelijke leverancier, verdelingsmuren heeft goede kwaliteit en hoog correct bewijs.

—— Charles

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd
Het Team van de Bungeverdeling BUNGE-DE VIERING VAN DE FABRIEKSverjaardag Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BUNGE
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Mei 2007 – Bunge-het bedrijf werd gevestigd in Guangzhou, en werd ontworpen om product van de de verdelingsmuur van type100 te produceren het beweegbare.

 

Januari 2009 - Bunge-het bedrijf ontwikkelde met succes ultrahoog vouwend verdelingssysteem, hoogte - werd het systeemproducten van de geluidsisolatieverdeling, het beweegbare systeem van de glasverdeling, en gevestigd 5 bureaus in de andere steden.

 

Oktober 2010 - Bunge-het bedrijf won de „hoogte - de decoratiematerialen van het kwaliteitsmerk,“ „contract en het houden belooft eenheden“, en de ontwikkelde markt overzee slaagt.

 

Juni 2011 - Bunge-het bedrijf ging certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 met succes de internationale over.

 

November 2012 - Bunge-het bedrijf nam aan de Saoedi-arabische HardwareBouwmaterialen toont deel

 

Mei 2013 - Bunge-het bedrijf ontwikkelde met succes zich ultra - hoogte - Geluid - bewijsproducten en het omringende kader - Geluid - bewijsglas - het bewegende scherm

 

Januari 2014 - Bunge-bedrijf in Indonesië en de agenten van het Verenigd Koninkrijk

 

April 2015 - Bunge-het bedrijf nam aan de invoer en de Uitvoermarkt deel van Guangzhou van 2015

Zich verheugt op de toekomst, Bunge-zal het bedrijf goede kwaliteitsproduct en de goede dienst voor elke klant blijven verlenen.

 

Augustus 2016 - Bunge-het productr&d succesvolle, vervaardigde 9ms hoogte die van de bedrijf Super Hoge Verdeling steekproeven in fabriek tonen. Tot dusver, kunnen wij tot 13ms-hoogte vervaardigen.

 

Nu verder gaat Bunge….

Contactgegevens
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Buffy

Tel.: 86-20-81718567-15899953127

Fax: 86-20-81717767

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)