Conferentiezaal Muren van de Afdelings de Houten Verwijderbare Verdeling voor Bureaus

Conferentiezaal Muren van de Afdelings de Houten Verwijderbare Verdeling voor Bureaus

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: EBUNGE
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Type 100 vouwbare ruimteverdelers

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Geen MOQ, kleine hoeveelheid welkom
Prijs: $82-88 per square meter
Verpakking Details: Document Karton, Buitenkant met Houten Vakje
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 50000 vierkante meter per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Vouwbare ruimteverdelers Toepassing: De muur van de bureauverdeling
Systeem: Met plafondwiel Gebaseerde Raad: MDF
Eigenschap: Correct ondoordringbaar maken Oppervlakte: LAMINAAT
Hoog licht:

Muren van de bureau de Verwijderbare Verdeling

,

ISO 9001 Verwijderbare Verdelingsmuren

,

MDF Gelamineerde Beweegbare Verdelingsmuren

Productomschrijving

Conferentiezaal Muren van de Afdelings de Houten Verwijderbare Verdeling voor Bureaus

Conferentiezaal Muren van de Afdelings de Houten Verwijderbare Verdeling voor Bureaus


 

Beweegbare verdelingsmuren voor bureausdetail

 

Wij allen weten dat de beweegbare verdelingsmuren voor bureaus een zeer praktisch decoratieproduct is. De beweegbare verdelingsmuur voor bureau kan niet alleen het gebied voor het hotel verdelen, maar ook heeft uitstekend decoratieeffect. In de zomer, wegens de grote binnenruimte van het hotel, kan de het koelen snelheid van airconditioning niet omhoog met de verliessnelheid houden, welke kostenelektriciteit en koelingseffect niet goed is. In de winter, is de binnenruimte van het hotel te groot, wat te snel zal leiden tot het verlies van het binnen verwarmen, die klanten ook een zeer vijandige het dineren ervaring zal geven. Nochtans, kan de totstandkoming van beweegbare verdeling deze twee ruimten voor intern ruimteprobleem goed oplossen, het hotel gebruiken om de grotere ruimte in kleinere ruimte te scheiden, effectief de snelheid van de luchtstroom verminderen, en klanten comfortabeler maken voelen. De beweegbare verdelingsmuur heeft de functies van energie - besparing en milieubescherming, geluidsisolatie en van de lawaaivermindering, antibotsings en decoratieruimte. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in Overeenkomst en Tentoonstellingscentrum, hotel, restaurant, conferentieruimte, tentoonstellingszaal en andere plaatsen.

 

Het materiaal in muur van de hotel de verwijderbare verdeling heeft wordt gebruikt goede thermische isolatiecapaciteit, die de airconditioning binnen de ruimte niet kan gemakkelijk maken te verliezen, en het isolatieeffect kan de machtsconsumptie van airconditioning zelfs verminderen die. Voor sommige plaatsen zoals hotels, zijn de kosten van airconditioning ook uitgaven die niet kunnen worden genegeerd. De beweegbare verdelingsmuur kan de invasie van koude lucht van de buitenkant effectief ook blokkeren. Wanneer de buitenkant, wegens het bestaan van de beweegbare verdelingsmuur vrij koud is, voelen de binnenmensen niet koud.

 

In openbare ruimten, zijn de prestatie-eisen voor geluidsisolatie en brandpreventie vrij strikt. De verschijning van verwijderbare verdeling lost het hoofdpijnprobleem van vele decorateurs op. Goede geluidsisolatie en flexibel gebruiks de wijze, evenals de duurzame die kwaliteit door de materialen van uitstekende kwaliteit wordt gecreeerd, maakt het populair zodra het verschijnt.

Conferentiezaal Muren van de Afdelings de Houten Verwijderbare Verdeling voor Bureaus 0

 

 

Technische Informatie
 

Reeks Model 65 Model 85 Model 100
Comité opschorting Slechts gehangen bovenkant Slechts gehangen bovenkant Slechts gehangen bovenkant
Comité dikte 65 mm 85 mm 100 mm
Maximum hoogte 4000 mm 6000 mm 8000 mm
Comité breedte 600-1230 mm 600-1230 mm 600-1230 mm
Gebaseerde raadsdikte 9 mm 9 mm 9 mm
De selectie van pasdeuren Enige Deur of Dubbele Deur
Geluidsisolatie 20 – 32 db 28 – 36 db 32 – 50 db
Beëindig Materiaal Triplex/MDF /Laminate/Melamine/Gips
Raad/Stof/Isolatie/Vuurvast /Wall-Document /Vinyl /Painting (Aangepast) /etc,

 

 

De beweegbare toebehoren van de verdelingsmuur

 

Onze dubbele, corrosiebestendige systemen van het aluminiumspoor zijn gemakkelijk en gemakkelijker te installeren aan intain. Het uitdrijven laat elke sectie toe om een eenvormige vorm voor superieure groepering van begin tot eind te hebben. Elk capaciteit-verklaard spoor is van uitgedreven architecturaal rang duidelijk geanodiseerd 6063-T6 aluminium.

 

Goedkeurend ononderbroken het schudden bovenkant en bodemsteunregeling, is de telescopische waaier groot, bereikt de hoogste steunkracht 180KG, en de het verzegelen prestaties zijn zeer goed. Er is een goede de foutenfunctie van de aanpassingshoogte voor het geval waar het grondniveau van het project geen niveau is. De telescopische staartplaat keurt het aaneenschakelingsmechanisme goed, eens op zijn plaats, de maximum telescopische waaier is tot 450MM.
 
Om de hoek te verzegelen, brengen wij zijn eigen ontwerp over speciaal ontwikkelde konisch gestalte gegeven hoekstukken dat ertoe pasvorm dicht samen, met hoogte - dichtheid, sterke botsing, is niet gemakkelijk misvormd zelfs bij temperatuur - 100℃. Vergeleken met andere zelfde de industriefabrikanten, hebben wij grote superioriteit in zowel het verzegelen als de factor van de lawaaiisolatie voor zijn producten.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Conferentiezaal Muren van de Afdelings de Houten Verwijderbare Verdeling voor Bureaus kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.