Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Wij hadden de verdelingsmuur geïnstalleerd - het werkte goed uit en onze klant is gelukkig. Zo zouden wij u voor het leveren van hoogte willen danken - kwaliteitsgoederen

—— Openhartig

Ik ben zo blij om met Bunge samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— Grace

Wij hebben heel wat zaken met Bunge sinds 2011, hoop ik wij meer orden hebben en zij onze beste dienst en kwaliteit blijven geven.

—— Roger

Bunge is zeer ernstig en de verantwoordelijke leverancier, verdelingsmuren heeft goede kwaliteit en hoog correct bewijs.

—— Charles

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd
Het Team van de Bungeverdeling BUNGE-DE VIERING VAN DE FABRIEKSverjaardag Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling Het Team van de Bungeverdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BUNGE
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

 

Onze Voordeeldienst

 

1. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze technologische en innovatieve producten voor klanten verzekeren.

2. Voor om het even welke klanten die om het even welk nieuw idee over sommige producten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken.

3. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere die degenen ontwikkelen ontwerpen op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Voor elke klant, zullen wij het beste geschikte materiaal, en ook innovatief materiaal voor hun producten kiezen.

5. Wij kunnen volgens om het even welk klantenontwerp steekproef voor hen doen.

6. Wij zijn vervaardigingsfabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie.

 

De Dienst van wereldklasse

 

De kwaliteitsnormen van Bunge zijn tweede aan niets, nog in het geval dat uw verdelingssysteem reparatie vergt, onze opgeleide vertegenwoordigers zullen maken snel reparaties en professioneel. Bunge heeft het grootste netwerk van opgeleide en erkende de dienstberoeps in de verdelingsindustrie. Geen kwestie waar uw faciliteit wordt gevestigd, of welk merk ook dat u hebt bezeten, Bunge kan u de dienst aanbieden.

De Bungetechnici zijn gemachtigd aan de dienst of herstellen om het even welke opereerbare die verdeling of harmonikadeuren door Bunge worden vervaardigd. De gemachtigde Bunge-de dienstvertegenwoordigers ontvangen aanhoudend opleiding en hebben toegang tot alle recentste productwijzigingen. Zij herstellen niet alleen uw opereerbare muren; zij verbeteren hen.

 

Onderhoudsovereenkomsten

 

Onze werkende teams en verkoopteams kunnen de dienst van de snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons die product waarborgen aan overal van globaal wordt verkocht.

Bunge heeft een volledig leveringssysteem voor de delen, die de eisen van het bedrijf van producttoebehoren kunnen waarborgen.

Al beweegbaar materiaal vergt routineonderhoud om zijn leven uit te breiden en het te houden regelmatig werkend. Het routineonderhoud van erkende de diensttechnici van Bunge wordt hoogst geadviseerd om uw investering te bewaren en jaren van ruzie-vrije verrichting te verzekeren. Dit is vooral belangrijk voor faciliteiten die van opbrengsten van hun vergaderzalen, balzalen, en banketruimten afhangen.

Wanneer u een Onderhoudsovereenkomst hebt, kan het routineonderhoud worden gepland wanneer het voor uw faciliteit geschikt is. De regelmatige controles kunnen ernstige problemen verhinderen het ontwikkelen van en vroegtijdig noodsituatiereparaties te veroorzaken. Uw Bunge-vertegenwoordiger zal gelukkig zijn om de voordelen en de kosten van een onderhoudsovereenkomst met u te bespreken.

Contactgegevens
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Buffy

Tel.: 86-20-81718567-15899953127

Fax: 86-20-81717767

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)