Thuis Nieuws

8TH VERJAARDAGSviering VAN BUNGE-BEDRIJF

Certificaat
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij hadden de verdelingsmuur geïnstalleerd - het werkte goed uit en onze klant is gelukkig. Zo zouden wij u voor het leveren van hoogte willen danken - kwaliteitsgoederen

—— Openhartig

Ik ben zo blij om met Bunge samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— Grace

Wij hebben heel wat zaken met Bunge sinds 2011, hoop ik wij meer orden hebben en zij onze beste dienst en kwaliteit blijven geven.

—— Roger

Bunge is zeer ernstig en de verantwoordelijke leverancier, verdelingsmuren heeft goede kwaliteit en hoog correct bewijs.

—— Charles

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

8TH VERJAARDAGSviering VAN BUNGE-BEDRIJF

8TH VERJAARDAGSviering VAN BUNGE-BEDRIJF

De tijd vliegt, BUNGE Company door een reis van 8 jaar is gegaan. Op 18 Mei, 2019, een aardige dag, die de 8ste verjaardag van BUNGE Company is. Alle personeel is gelukkig en opgewekt. Zij hadden een goede tijd vandaag, aten het heerlijke die met elkaar wordt meegedeeld, lied en gedanste voedsel.

 

Deze van 8 jaar is ter plaatse onze voeten, is ook een stevige stichting voor BUNGE Company in de lijn van de correcte muren van de bewijs beweegbare verdeling. Over deze 8 jaar, betaalden wij hard een zweet, werkten en oogstten laughtess, geluk en satisfication van cliënt. Hoewel wij diverse uitdagingen in de toekomst zullen hebben, zullen wij, bravely zijn en het beter in de lijn van beweegbare verdelingsmuren.

 

De kwaliteit is de cultuur van BUNGE Company. Word meer en meer geconcentreerd en breng sommige professionele plannen aan onze cliënten.

 

Uiteindelijk, blijft Mei BUNGE Company hard in de volgende jaren werken en briljante verwezenlijkingen maken!

 

Bartijd : 2019-05-18 11:29:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Buffy

Tel.: 86 15899953127

Fax: 86-20-81717767

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)