De Muurkennis van de Bungeverdeling

April 30, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Muurkennis van de Bungeverdeling

De beweegbare verdelingsmuren zijn een vorm van tijdelijke muren die dienen om een grote ruimte in 2 of meer kleine ruimten in plaats van permanente muren te verdelen. De panelen kunnen als muur met geluidsisolatiefunctie worden opgesteld. Wanneer u met behoefte aan een grote ruimte bent, sla weg enkel de panelen op. De verrichting van beweegbare verdeling is werkelijk gemakkelijk wat een aan het leven van mensen ten goede komt.

1. Ruimtebeheer

De beweegbare muren bieden een efficiënte ruimteoplossing voor veel milieu met inbegrip van de zaal van het hotelbanket, vergaderzaal, tentoonstellingszaal, conferentieruimte, Internationaal overeenkomstcentrum, KTV, restaurants voor de betere inkomstklasse, de bureaubouw, school, de ziekenhuizen en anderen aan.

2. Slim gebruik van ruimte

De beweegbare verdelingsmuren kunnen in binnenlandse ruimte worden toegepast die u kan helpen een grote ruimte in verscheidene kleine ruimten voor verschillende fuction verdelen. Toch kunnen de beweegbare verdelingsmuren ons helpen het uiterste gebruik van onze ruimte tot stand brengen.

3. Akoestisch

De beweegbare reeks van de verdelingsmuur is de hoogste specificatiewaaier van volledig opereerbaar, het systeem van de individueel-paneelverdeling. De akoestische isolatie van tot 55db-lawaaivermindering wordt bereikt met een combinatie opereerbare bovenkant en bodemverbindingen, hoge prestaties veelvoudige infills en een ontwerp van de paneelassemblage dat een akoestische onderbreking tussen het kader en de buitenlaag toestaat.

4. Verrichting

Wij passen hangend systeem in het ontwerp van onze beweegbare verdeling toe. Er is geen vloerspoor dat onze verdeling vrij van vuil en obstakel verzekert. Dit systeem verzekert ook de gemakkelijke verrichting van onze verdeling. U moet enkel de verdeling lichtjes duwen en de panelen zullen langs het plafondspoor zich regelmatig bewegen.

5.Finishes

Het bodempaneel is MDF of triplex, die onvolledig gezicht zijn.

U kunt decoratie op plaats, zoals behang, verf, enz. doen.

Wij kunnen het product van gebeëindigd gezicht, zoals melamine, faux houten, geweven stof en leer ook voorzien.

Kies van onze modieuze stof of leerdekking en hebben de optie om zacht/hard een oppervlakte te hebben.

Wij kunnen glasverdeling voor glasklem of het paneel van het aluminiumkader ook verstrekken

laatste bedrijfsnieuws over De Muurkennis van de Bungeverdeling  0