Thuis Nieuws

Wat zijn het functionele gebruik voor de vouwende schermen/de verdelingen?

Certificaat
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Van goede kwaliteit Beweegbare Verdelingsmuren voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij hadden de verdelingsmuur geïnstalleerd - het werkte goed uit en onze klant is gelukkig. Zo zouden wij u voor het leveren van hoogte willen danken - kwaliteitsgoederen

—— Openhartig

Ik ben zo blij om met Bunge samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— Grace

Wij hebben heel wat zaken met Bunge sinds 2011, hoop ik wij meer orden hebben en zij onze beste dienst en kwaliteit blijven geven.

—— Roger

Bunge is zeer ernstig en de verantwoordelijke leverancier, verdelingsmuren heeft goede kwaliteit en hoog correct bewijs.

—— Charles

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn het functionele gebruik voor de vouwende schermen/de verdelingen?
Wat zijn het functionele gebruik voor de vouwende schermen/de verdelingen?

Vouwen van de schermen, werd ook genoemd vouwend verdeling of vouwend ruimteverdelers, die een lange geschiedenis en het als belangrijk stuk van traditioneel commercieel meubilair hebben. Het vouwende scherm wordt over het algemeen binnen getoond in een prominente positie, en speelt een rol van scheiding, het modelleren, windbescherming en coördinatie.

 

wegens de flexibele beweging van het vouwende scherm en de toenemende vraag van de markt, zal het vouwende scherm meer en meer erkend worden en door mensen gebruikt. En zij worden wijd gebruikt in de ruimte van de bureauconferentie, restaurant, de zaal van het hotelbanket, het ziekenhuis en veel andere openbare ruimten. Gebaseerd op dit, EBUNGE Company behoefte vernieuwen om de ontwikkeling van The Times te ontmoeten, zijn eigen veranderingen volgens de ontwikkeling van The Times aan te brengen, en de beste vouwende het schermverdeling met de kenmerken van hoog rendement, milieubescherming en economie te zijn.

 

Het vouwende verdelingsscherm kan een grote en lege bureauruimte in wat kleinere ruimte veranderen, zodat de werknemer zijn eigen bureauruimte heeft en zijn eigen ruimte bezit. Zo wat zijn de voordelen om de schermen te vouwen?

 

1. De flexibele ruimtereorganisatie, 90% van materialen kan worden opnieuw gebruikt;

 

2. Modulaire assemblage ter plaatse en zeer gemakkelijk te installeren;

 

3. De verschillende oppervlaktematerialen zijn menselijker en gepersonaliseerd;

 

4. De ultra-groot-capaciteit die functie telegraferen maakt het geïntegreerde bedradingssysteem meer verborgen en intelligent;

 

5. Geschikte en snelle opslag;

 

6. Het vouwende scherm kan worden opnieuw gecombineerd en worden gebruikt om grondstoffen te besparen en volledig de superioriteit aan te tonen van het hoge uit elkaar plaatsen;

 

7. Selectie van milieubescherming materialen, schone assemblage van gemechaniseerde productiebouwwerf;

 

8. Er is geen irriterende geur na bouw, en het is een echt milieuvriendelijk product.

Bartijd : 2020-01-07 10:12:45 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Buffy

Tel.: 86 15899953127

Fax: 86-20-81717767

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)