Wat zijn hoge partities op kantoor?

January 17, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn hoge partities op kantoor?

Wat is bureau hoge verdeling? Wordt de bureau hoge verdeling ook genoemd de verdelingsmuur van de aluminiumlegering, bureaucellen en vaste verdelingsmuren. Het is een soort verdeling dat de ruimte kan verdelen. Het professionele bureau de hoge verdeling niet alleen de ruimtescheidingsfunctie kan realiseren, maar ook het is duidelijk superieur aan de traditionele verdelingsmuur in termen van verlichting, geluidsisolatie, brandbeveiliging, milieubescherming, gemakkelijke installatie, opnieuw te gebruiken, en massaproduktie.

 

Er zijn twee types van bureau hoge verdelingen: men is houten, is een andere de glasverdeling. De standaarddikte is 85 mm. Het keurt het profielstructuur van de aluminiumlegering en aangemaakt dubbel-verglaasd glas, evenals regelbare jaloezie goed.

 

Kunnen de bureau hoge verdelingen niet alleen in bureaus worden gebruikt. Zij worden ook wijd gebruikt in Expo-trefpunten, tentoonstelling, grote en middelgrote conferentieruimten, multifunctionele zalen, sterhotels, de grote bedrijfsbureaus, high-end villa's, universiteiten, banken, ziekenhuizen en bureaus. Het is enkel dat de huidige in massa geproduceerde fabrikanten op de markt van de bureau dichtst decoratie letten, zodat zijn de mensen gebruikelijk naar dit bureau cellen collectief om door te verwijzen als hoge bureauverdelingen.

 

Er zijn vele oppervlakten van bureau hoge verdelingen. De traditionele hoge verdelingen omvatten gipsmuren en melamineraad. Momenteel, zijn er drie lagen van single-layer glas, dubbel-laagglas, en berijpt glas. De algemene verschijning is mooi en elegant. De bureau hoge verdeling heeft uitstekende verwerkingstechnologie en structurele prestaties, maken de onafhankelijke structurele componenten installatie, onderhoud, demontage, gebruiken efficiënter opnieuw, en heeft goede geluidsisolatie en brandbeveiligingprestaties.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn hoge partities op kantoor?  0