Thuis Nieuws

Wat zijn hoge partities op kantoor?

Certificaat
China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd certificaten
China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hadden de verdelingsmuur geïnstalleerd - het werkte goed uit en onze klant is gelukkig. Zo zouden wij u voor het leveren van hoogte willen danken - kwaliteitsgoederen

—— Openhartig

Ik ben zo blij om met Bunge samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. Mijn klanten houden zeer van het.

—— Grace

Wij hebben heel wat zaken met Bunge sinds 2011, hoop ik wij meer orden hebben en zij onze beste dienst en kwaliteit blijven geven.

—— Roger

Bunge is zeer ernstig en de verantwoordelijke leverancier, verdelingsmuren heeft goede kwaliteit en hoog correct bewijs.

—— Charles

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn hoge partities op kantoor?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn hoge partities op kantoor?

Wat is bureau hoge verdeling? Wordt de bureau hoge verdeling ook genoemd de verdelingsmuur van de aluminiumlegering, bureaucellen en vaste verdelingsmuren. Het is een soort verdeling dat de ruimte kan verdelen. Het professionele bureau de hoge verdeling niet alleen de ruimtescheidingsfunctie kan realiseren, maar ook het is duidelijk superieur aan de traditionele verdelingsmuur in termen van verlichting, geluidsisolatie, brandbeveiliging, milieubescherming, gemakkelijke installatie, opnieuw te gebruiken, en massaproduktie.

 

Er zijn twee types van bureau hoge verdelingen: men is houten, is een andere de glasverdeling. De standaarddikte is 85 mm. Het keurt het profielstructuur van de aluminiumlegering en aangemaakt dubbel-verglaasd glas, evenals regelbare jaloezie goed.

 

Kunnen de bureau hoge verdelingen niet alleen in bureaus worden gebruikt. Zij worden ook wijd gebruikt in Expo-trefpunten, tentoonstelling, grote en middelgrote conferentieruimten, multifunctionele zalen, sterhotels, de grote bedrijfsbureaus, high-end villa's, universiteiten, banken, ziekenhuizen en bureaus. Het is enkel dat de huidige in massa geproduceerde fabrikanten op de markt van de bureau dichtst decoratie letten, zodat zijn de mensen gebruikelijk naar dit bureau cellen collectief om door te verwijzen als hoge bureauverdelingen.

 

Er zijn vele oppervlakten van bureau hoge verdelingen. De traditionele hoge verdelingen omvatten gipsmuren en melamineraad. Momenteel, zijn er drie lagen van single-layer glas, dubbel-laagglas, en berijpt glas. De algemene verschijning is mooi en elegant. De bureau hoge verdeling heeft uitstekende verwerkingstechnologie en structurele prestaties, maken de onafhankelijke structurele componenten installatie, onderhoud, demontage, gebruiken efficiënter opnieuw, en heeft goede geluidsisolatie en brandbeveiligingprestaties.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn hoge partities op kantoor?  0

Bartijd : 2020-01-17 11:08:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Buffy

Tel.: 86 15899953127

Fax: 86-20-81717767

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)