Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: BUNGE
Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 5,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

Is het Bouwmateriaal Industrieel Co. van Guangdong Bunge, Ltd een professioneel bedrijf in de productie van Beweegbare Verdelingen, die Deuren, Schuifdeuren vouwen, Kantoormeubilair. Wij ontwerpen en ook artistiek doen zorgvuldig onderzoek en ontwikkeling (R&D).

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Het Ebungebedrijf heeft de geavanceerde verdelingstechnologie van de V.S., Duitsland en Denemarken goedgekeurd. Wij hebben deskundigen met meer dan 10 jaar van ervaring in ontwerp, productie, en installatie. Ook, hebben een goed naverkoopsysteem en een team.

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Onze producten (Beweegbare Verdelingen en Akoestische Comités) worden wijd etc. gebruikt in de zalen van het hotelbanket, vergaderzalen, tentoonstellingszalen, conferentieruimten, internationale overeenkomstcentra, KTVs, restaurants voor de betere inkomstklasse, bureaugebouwen, scholen, de ziekenhuizenauditoria, stadions, s.

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Tegenwoordig, vergt de moderne tendens in gebouwen meer flexibiliteit en gemak, akoestisch en geluiddicht om de ruimte van hun ruimten te gebruiken. De meesten van bouwontwerpers houden van een ruimte zonder tussenmuren, met geluiddichte gevolgen voor te bereiden, en gemakkelijk te werken. De oplossing voor de behoefte van de ontwerper is de Beweegbare Verdelingen en de Akoestische Comités.

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

De beweegbare verdelingsmuren kunnen met diverse oppervlakte worden aangepast beëindigt, zoals melamine, MDF, Triplex, stof en Pu-leer. Het hoogste hangende systeem met slechts plafond maar geen vloersporen zodat het kan overal gemakkelijk volgens de richting van sporen worden geduwd en worden getrokken. De populairste paneeldikte is 85mm en zijn hoogte kan tot 6 meters zijn. Zowel zijn de houten als glas opereerbare muren beschikbaar in onze fabriek die aan verschillende behoeften van onze klanten kan voldoen.

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Beweegbare Muurfabrikant
◆De individuele panelen kunnen weg voor maximum ruimtegebruik worden opgeslagen.
◆Opereerbare bovenkant en bodemverbindingen voor moeiteloze verrichting.
◆De bouw van het aluminiumkader voor verbeterde akoestiek.
◆Het systeem biedt diverse niveaus van correcte vermindering aan
◆Uniek spoor en dragersysteem die stille en gemakkelijke verrichting verzekeren.
◆Talrijk paneel die opties voor volledige flexibiliteit stapelen.
◆Gehangen bovenkant en geen vloerspoor.
◆De uitgebreide waaier van oppervlakteafwerking kan beschikbaar zijn.

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

De beweegbare productie van de verdelingsmuur

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

Wij bieden aan:

De volledige professionele ontwerpdienst

◆Onderzoek en installatiegids

◆Het gebruiken van hoogste kwaliteitsmaterialen en componenten

◆Een volledig ervaren het werkteam

◆Het onderhoud gaat te verzekeren aan uw waardevolle activa in volledige het werkorde blijven.

 

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

Beweegbare de ladingscontainer van de verdelingsmuur

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

Beweegbare de ladingscontainer van de verdelingsmuur

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 9

 

Geschiedenis

Mei 2007 – Bunge-het bedrijf werd gevestigd in Guangzhou, en werd ontworpen om product van de de verdelingsmuur van type100 te produceren het beweegbare.

 

Januari 2009 - Bunge-het bedrijf ontwikkelde met succes ultrahoog vouwend verdelingssysteem, hoogte - werd het systeemproducten van de geluidsisolatieverdeling, het beweegbare systeem van de glasverdeling, en gevestigd 5 bureaus in de andere steden.

 

Oktober 2010 - Bunge-het bedrijf won de „hoogte - de decoratiematerialen van het kwaliteitsmerk,“ „contract en het houden belooft eenheden“, en de ontwikkelde markt overzee slaagt.

 

Juni 2011 - Bunge-het bedrijf ging certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 met succes de internationale over.

 

November 2012 - Bunge-het bedrijf nam aan de Saoedi-arabische HardwareBouwmaterialen toont deel

 

Mei 2013 - Bunge-het bedrijf ontwikkelde met succes zich ultra - hoogte - Geluid - bewijsproducten en het omringende kader - Geluid - bewijsglas - het bewegende scherm

 

Januari 2014 - Bunge-bedrijf in Indonesië en de agenten van het Verenigd Koninkrijk

 

April 2015 - Bunge-het bedrijf nam aan de invoer en de Uitvoermarkt deel van Guangzhou van 2015

Zich verheugt op de toekomst, Bunge-zal het bedrijf goede kwaliteitsproduct en de goede dienst voor elke klant blijven verlenen.

 

Augustus 2016 - Bunge-het productr&d succesvolle, vervaardigde 9ms hoogte die van de bedrijf Super Hoge Verdeling steekproeven in fabriek tonen. Tot dusver, kunnen wij tot 13ms-hoogte vervaardigen.

 

Nu verder gaat Bunge….

Dienst

 

Onze Voordeeldienst

 

1. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze technologische en innovatieve producten voor klanten verzekeren.

2. Voor om het even welke klanten die om het even welk nieuw idee over sommige producten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken.

3. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere degenen ontwikkelen ontwerpen die op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Voor elke klant, zullen wij het beste geschikte materiaal, en ook innovatief materiaal voor hun producten kiezen.

5. Wij kunnen volgens om het even welk klantenontwerp steekproef voor hen doen.

6. Wij zijn vervaardigingsfabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie.

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De Dienst van wereldklasse

 

De kwaliteitsnormen van Bunge zijn tweede aan niets, nog in het geval dat uw verdelingssysteem reparatie vergt, onze opgeleide vertegenwoordigers zullen maken snel reparaties en professioneel. Bunge heeft het grootste netwerk van opgeleide en erkende de dienstberoeps in de verdelingsindustrie. Geen kwestie waar uw faciliteit wordt gevestigd, of welk merk ook dat u hebt bezeten, Bunge kan u de dienst aanbieden.

De Bungetechnici zijn gemachtigd aan de dienst of herstellen om het even welke opereerbare verdeling of harmonikadeuren die door Bunge worden vervaardigd. De gemachtigde Bunge-de dienstvertegenwoordigers ontvangen aanhoudend opleiding en hebben toegang tot alle recentste productwijzigingen. Zij herstellen niet alleen uw opereerbare muren; zij verbeteren hen.

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Onderhoudsovereenkomsten

 

Onze werkende teams en verkoopteams kunnen de dienst van de snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons product waarborgen dat aan overal van globaal wordt verkocht.

Bunge heeft een volledig leveringssysteem voor de delen, die de eisen van het bedrijf van producttoebehoren kunnen waarborgen.

Al beweegbaar materiaal vergt routineonderhoud om zijn leven uit te breiden en het te houden regelmatig werkend. Het routineonderhoud van erkende de diensttechnici van Bunge wordt hoogst geadviseerd om uw investering te bewaren en jaren van probleemloze verrichting te verzekeren. Dit is vooral belangrijk voor faciliteiten die van opbrengsten van hun vergaderzalen, balzalen, en banketruimten afhangen.

Wanneer u een Onderhoudsovereenkomst hebt, kan het routineonderhoud worden gepland wanneer het voor uw faciliteit geschikt is. De regelmatige controles kunnen ernstige problemen verhinderen het ontwikkelen van en vroegtijdige noodsituatiereparaties te veroorzaken. Uw Bunge-vertegenwoordiger zal gelukkig zijn om de voordelen en de kosten van een onderhoudsovereenkomst met u te bespreken.

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

De grafiek van de bedrijforganisatie

Aangepaste Producten

Bunge kan al grootte of verdelingsmuur volgens verschillend project verstrekken. Wij houden listig en ontwikkelend nieuwe verbetering om beter product te maken. Ons doel is de beste kwaliteit en het hoge correcte de muurproduct van de bewijsverdeling te maken.

 

Steun op Verkoop

Het welkom onderzoekt over de hele wereld van. Wij zouden u ons beste citaat volgens uw vereiste willen verzenden.

 

Installatie en Opleiding

Wanneer u tot ons product van de verdelingsmuur opdracht geeft, zullen wij uw onze installatietekening verzenden om u te helpen installeren, als behoefte wij onze technische techniek kunnen ook verzenden voor u bij te staan die en uw arbeiders installeren opleiden hoe te om het spoor te installeren en het verdelingspaneel in werking te stellen in de juiste manier. Wanneer u om het even welke problemen tijdens de verrichting hebt, zouden wij u helpen u het op om het even welk ogenblik oplossen houden van.

 

De technische Dienst

Team van de Bunge is het technische dienst veel ervaren in het het ontwerpen en de opbrengs goede kwaliteitsproduct van de verdelingsmuur. Wij kunnen verstrekken de steun op verdeling aanpast, onderhoud, techniekontwerp, bouwregeling en productontwikkeling verdeelt.

 

Kwaliteitscontrole

Met onze methodes van de begripsinspectie, etc. behandelt onze kwaliteitscontrole het materiaal van aluminium, gewicht van spoor, correct bewijstarief, begripssterkte. Ons ervaren QA team kan kwaliteit wat tijdens de productie, of vóór de verzending controleren, om te waarborgen dat onze klant slechts goede kwaliteitsproduct, niet probleem zal ontvangen.

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1