De Muren Thailand van overeenkomsthall foldable partitions acoustic movable

De Muren Thailand van overeenkomsthall foldable partitions acoustic movable

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: EBUNGE
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Model 85 akoestische beweegbare muren

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Geen MOQ, kleine hoeveelheid welkom
Prijs: $82-88 per square meter
Verpakking Details: Document Karton, Buitenkant met Houten Vakje
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 50000 vierkante meter per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Akoestische beweegbare muren Breedte: 600-1220 mm
Hoogte: Maximum 6 m Garantie: 3 jaar
Gewicht: 25-35 kg/m ² gebruik: De beweegbare muren van de overeenkomstzaal
Hoog licht:

6m Hoogte Akoestische Beweegbare Muren

,

ISO 9001 Akoestische Beweegbare Muren

Productomschrijving

De Muren Thailand van overeenkomsthall foldable partitions acoustic movable

De Muren Thailand van overeenkomsthall foldable partitions acoustic movable

 

 

Akoestisch Beweegbaar Murendetail

 

Het is precies wegens de verschillende belangrijkste productie, om aan de behoeften van de markt aan te passen, en verschillende types van akoestische beweegbare muren te ontwikkelen, kunnen de akoestische beweegbare muren volgens de dikte van de verdelingsmuren worden geclassificeerd, en de activiteitenkenmerken van de akoestische beweegbare muren kunnen worden geclassificeerd. Volgens zijn activiteitenkenmerken, is het hoofdzakelijk verdeeld in de volgende drie categorieën:

 

De geassembleerde akoestische beweegbare muur is een verdeling bij die zich door een verdeling kan aansluiten die kan worden vastgemaakt of worden verwijderd. In tegenstelling tot andere methodes, heeft het geen gewone glijdende tanden en balanssporen. om de time-division verrichting te vergemakkelijken van het laden en het leegmaken, worden het centrum van het meest bovenste deel en het lowermost centrum van de beweegbare verdelingsmuur afzonderlijk voorzien van sommige centra die beter kunnen worden bevestigd.

 

De akoestische beweegbare muur kan om de onafhankelijke verdelingen in de geassembleerde verdeling toe te voegen aan de glijdende tanden en het balansspoor, en dan de balansbeweging langs het balansspoor tegenhouden om de verdeling te voltooien. Als de ruimte van een ruimte groter is dan de vraag van de ruimte, als enkele akoestische beweegbare muren worden verzameld, zal het teveel ruimte opnemen en zal de schoonheid van een ruimte op het maximumniveau beïnvloeden, zodat zou een andere registratiemethode moeten worden goedgekeurd. Bijvoorbeeld, is er een bergruimte.

 

De akoestische beweegbare muur is een soort het verdelen van methode die uit een meerderheid van verdelingsplaten, glijdende tanden en balanssporen samengesteld is. De meerderheid van akoestische beweegbare muren kan ook volgens praktische voorwaarden worden geopend of worden gesloten, die geschikt en snel is, en zeer gevoelig is.

De Muren Thailand van overeenkomsthall foldable partitions acoustic movable 0

 

 
Technische Informatie
 
Comité Opschorting Hoogste hangend systeem zonder de behoefte aan een vloerspoor.
Comité Breedte Elk paneel 600mm1200mm.
Spoor Aluminium of Staalspoor
Rol op paneel Enige of Dubbele Rol
Comité Kaders Op zwaar werk berekend staal-gusseted aluminium binnendiekaders met volledige hoogte worden versterkt.
Bovenkant en bodemverbindingen Bovenkant en bodem verzekeren de druk intrekbare verbindingen moeiteloze bewogen en gesloten.
Module 600mm - 1200mm maximum.
Comité het stapelen Talrijk paneel die opties voor volledige flexibiliteit stapelen.
Comité Oppervlakte MDF, Triplex, geweven stof, Leer, Natuurlijk houten vernisje, Melamine, het Houten vormen, enz.

 

 

Akoestische Beweegbare Mureneigenschappen

 

1.The de akoestische beweegbare muren zijn gevarieerd, en de kenmerken van het hotel kunnen volgens de algemene decoratiestijl van het hotel worden geselecteerd.

 

2.The het buitenkader dat in het hotel kan worden gesneden wordt gemaakt van aluminiumlegering, en zijn decoratieve oppervlakte is tevreden volgens de behoeften van de klant. Bijvoorbeeld, wordt het vernisje gemaakt van non-combustible materiaal en heeft sterk vuurvast makend materiaal. En het geluidsisolatieeffect van de verdeling is ook zeer goed.

 

3.The de akoestische beweegbare muur wordt hoogst gebruikt, is zijn ontwerp de integratie van delen, die de betere combinatie moet vergemakkelijken, zodat is zijn combinatie krachtig, kan het worden opnieuw gebruikt, die de kosten van klanten drukt, kan milieubescherming ook bereiken. Energie - besparing en andere functies.

 

4.The de installatieperiode van de beweegbare verdeling kan kort zijn, en de verontreiniging van de bouw is klein, zodat het volledige project snel kan worden verbeterd. Voldoe efficiënt aan de behoeften van klanten.

 

5.The de keus van akoestische beweegbare muren kan, al naar gelang de behoeften van het hotel worden gevarieerd, verschillende soorten verdelingen gebruiken, de verdeling kiezen geschikt voor de hotelstijl, zal brengen meer aura aan het hotel. De akoestische beweegbare muur wordt skillfully gebruikt in diverse plaatsen van het hotel, die een verscheidenheid van gemak en schoonheid brengen, en is goed - ontvangen door klanten.

 

6.The de oppervlakte van de oppervlaktedecoratie van de akoestische beweegbare muren kan diverse keuzen hebben. Volgens de familie, kan de decoratieve oppervlakte van het hotel met de passende stijl volgens de stijl van het huis worden vergeleken, dat het gehele milieu kan nieuw maken kijken.

 

7.The de grootste eigenschap van de akoestische beweegbare muren is dat het kan worden bewogen en kan worden opnieuw gebruikt. Zijn materiaal zal geen afval aan het milieu brengen. Daarom is het beweegbare verdelingsmateriaal een groen materiaal. Bijvoorbeeld, zullen vele bedrijfadressen onophoudelijk opnieuw gevestigd worden. Dan moet het bedrijf de mogelijkheid om opnieuw gebruikt te worden van de geïnstalleerde de activiteitenverdeling van het bedrijf overwegen, die geschikter is voor de levensduur van de gebruiker, zodat is het een vrij goedkope en rendabele decoratie.

 

8.Can ben in een akoestische beweegbare muur van een verscheidenheid van kleuren, kunnen een verscheidenheid van materiële componenten samen met elkaar worden gebruikt, die materieel afval kunnen verminderen. Het is efficiënt, modieus, elegant, beknopt, grootmoedig, mooi en uitstekend.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Muren Thailand van overeenkomsthall foldable partitions acoustic movable kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.