De muren van de bureauverdeling kunnen u helpen het lawaai verminderen.

April 23, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De muren van de bureauverdeling kunnen u helpen het lawaai verminderen.

De muren van de bureauverdeling kunnen u helpen het lawaai verminderen.

 

 

Aangezien wij weten dat de geluiden van steden genoeg luid zijn om groot kwaad aan de hoorzitting van mensen te veroorzaken. Één persoon van de twintig heeft wat verlies van het gehoor. En over de hele wereld slechter en slechter de hele tijd wordt de situatie aangezien het lawaai met de bevolking stijgt. Met de ontwikkeling van machines, is het lawaai ook zeer in de 20ste eeuw gestegen. Wij leven omringd door luide vliegtuigen, vrachtwagens en elektrische gereedschappen.

 

Geen kwestie op het werk of in het leven, iedereen wil een stil milieu. Als het lawaai te hevig is, zal het de aandacht van mensen beïnvloeden en is niet bevorderlijk voor het werk. In het bijzonder, moeten de conferentieruimten stiller zijn. Vele bureaugebouwen gebruiken verdelingen om ruimte te verdelen, omdat de bureauverdeling het lawaai tot hen kan verminderen. Welk soort bureauverdelingen kan de transmissie van lawaai in het bureau het best verhinderen?

 

Bijvoorbeeld, zal het gebruiken van een combinatie van aluminium en een geluiddicht glaswolmateriaal voor de muren van de bureauverdeling een zeer sterk geluidsisolatieeffect hebben. Als u het lawaai wilt verminderen, kunt u een geluiddempend systeem op het plafond zelfs installeren zodat u niet moet zich over teveel lawaai ongerust maken die uw werk beïnvloeden.

 

In het kort, zal het gebrek aan een stil milieu in het bureau de efficiency en de kwaliteit van het werk en de studie van collectieve werknemers beïnvloeden. Als wij een stil en comfortabel bureaumilieu willen tot stand brengen, kunnen wij proberen om de muur van de bureauverdeling te gebruiken. Na installatie, niet alleen kan flexibeler het bureau worden, zal het bureaumilieu ook comfortabeler en stil zijn.

 

Voor meer detail over dit, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren: bunge03@gzbunge.com of 0086 13928983277 (whatsapp & wechat)

laatste bedrijfsnieuws over De muren van de bureauverdeling kunnen u helpen het lawaai verminderen.  0