Welk soort materiaal wordt de beweegbare muurverdeling gemaakt van?

April 16, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Welk soort materiaal wordt de beweegbare muurverdeling gemaakt van?

Welk soort materiaal wordt de beweegbare muurverdeling gemaakt van?

 

 

De beweegbare muurverdeling is over het algemeen samengesteld uit aluminiumsporen, hangend wiel, het kader van de aluminiumlegering, hoger en lager profiel, geluidsisolatie materiële, verschillende oppervlakte, telescopisch mechanisme, handvat, enz.

 

1. Aluminiumsporen: Van de de muurverdeling van EBUNGE het beweegbare het aluminiumspoor wordt uitgedreven van aluminiumlegering 6063-T6 na het anodiseren behandeling. Het spoor van de aluminiumlegering na het anodiseren kan niet alleen het spoor verbonden perdectly maken, maar ook verstrekkend een veilig, stabiel, corrosiebestendig en duurzaam werkend milieu voor de beweegbare verdeling.

 

2. Hangend wiel: de ingevoerde lagers worden gebruikt voor alle opheffende wielen van één stevige verdeling, en de schroefsterkte is boven 8,8. De externe die lijm van het hangen van wiel wordt van POM-materiaal gemaakt uit Amerikaans Dupont wordt ingevoerd saigang, dat zeer de gebruikservaring en de duurzaamheid van beweegbare verdeling verbetert.

 

3. Het kader van de aluminiumlegering: het wordt gemaakt van 6063-T6-het aluminiummateriaal van uitstekende kwaliteit. Vergeleken met de houten structuur, stabielere de structuur van de aluminiumkiel. Tegelijkertijd, is de interne structuur van elke verdeling sterker en milieuvriendelijk.

 

4. Hoger en lager profiel: in het hogere en lagere profiel van beweegbare verdeling, verbetert de innovatieve installatie van geluidsisolatiestroken zeer de het verzegelen prestaties met de grond en het plafond, en de geluidsisolatiecoëfficiënt is beter in alle aspecten.

 

5. Geluidsisolatiemateriaal: hoog - de dichtheidsglaswol wordt goedgekeurd, die niet alleen de voordelen van het lichtgewicht en verbrandings steunen heeft, maar ook heeft hoge absorptiecoëfficiënt, die zeer de geluidsisolatiecoëfficiënt van beweegbare muurverdeling verbetert.

 

6. Verschillende oppervlakten: er zijn velen verschillende oppervlakte voor de beweegbare muurverdeling, zoals MDF of het Triplex (naakte oppervlakte), melamine of laminaat (het rendabelst en zeer de gemakkelijk schoon te maken), leer of stof (zachte en harde ook beschikbare dekking), spiegel, HPL, schrijvende raad, etc….

 

7. Telescopisch mechanisme: er zal een telescopisch mechanisme binnen elk paneel, wanneer u het paneel in werking stelt, het mechanisme zal uitgaan en zal verslaan zijn, is de ruimte rond 22,5 -32 mm. Zo is de beweegbare muurverdeling een verzegelend systeem, is er op en neer geen hiaat tussen.

 

8. Handvat: het handvat is gelijkaardig als een sleutel voor de deur. Wij gebruiken enkel het handvat om het beweegbare paneel van de muurverdeling te bewegen en te sluiten.

 

Tegenwoordig wordt de beweegbare muurverdeling wijd gebruikt in de zaal van het hotelbanket, overeenkomstcentrum, de ruimte van de bureauconferentie, opleidingsruimte, studio, kerk, musuem, etc…. Voor meer detail, gelieve te aarzelen niet om ons op elk ogenblik te contacteren.