De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling

De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: EBUNGE
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Model 65 beweegbare glijdende muren

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Geen MOQ, kleine hoeveelheid welkom
Prijs: $82-88 per square meter
Verpakking Details: Document Karton, Buitenkant met Houten Vakje
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 50000 vierkante meter per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Beweegbare glijdende muren Syetem: Hangend systeem op plafond
Eindig: LAMINAAT Gewicht: 22-30 kg
Toepassing: Hotel glijdende verdeling Open stijl: Het vouwen en het glijden
Hoog licht:

De aangepaste Muren van de Hotel Glijdende Verdeling

,

MDF Gelamineerde Glijdende Verdelingsmuren

Productomschrijving

De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling

De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling

 

 

Beweegbaar het Glijden Muurdetail

 

Wij zijn de beweegbare glijdende muurleverancier van China, zijn wij de echte fabrikant van 100%, hebben wij onze eigen fabriek en toonzaal. Onze die fabriek in Foshan, China.Very-onthaal wordt gevestigd om ons te bezoeken.

 

Ongeveer de beweegbare glijdende muren, zijn zij akoestisch, het glijden en roerend goed. Wanneer u hen gebruikt, kunnen zij een grote ruimte in vele kleine ruimten worden verdeeld, en wanneer u hen niet gebruikt, kunnen zij bij één plaats worden geparkeerd.

 

De beweegbare glijdende muren zijn een hangend systeem, hebben enkel de plafondsporen, maar heeft geen sporen op de vloer. Zo zullen de beweegbare glijdende muren uw vloer of tapijt niet beschadigen. Gelieve ongerust zich te maken niet, zijn zij gemakkelijk te installeren. Alvorens wij de verdelingen leveren, zullen wij hen één voor één merken, en wij zullen u de installatietekening verzenden.

 

Alle beweegbare glijdende muren kunnen, met inbegrip van de grootte worden aangepast, kleuren en de afwerking. Ik denk het een goede keus voor de uw binnenlandse bouw is. Zo als u om het even welke vereisten hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 

 

Technische Informatie
 
Reeks BG65 BG85 BG100
Comité opschorting Slechts gehangen bovenkant Slechts gehangen bovenkant Slechts gehangen bovenkant
Comité dikte 65mm 85mm 100mm
Maximum hoogte 4000mm 6000mm 18000mm
Comité breedte 500-1200 mm 500-1200 mm 500-1200 mm
Gezichtsmateriaal 9mm 9mm 12 mm
Pasdeuren Enige deur of Dubbele deur
Geluidsisolatie 28-38dB Rw 28-42dB Rw 32-50dB Rw
Beëindig Materiaal Triplex, MDF, Laminaat, Melamine, Gipsraad, Stof, Leer, Isolatieraad, Vuurvaste raad, (Aangepast) Muurdocument, Vinyl, Schilderen, enz.

De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling 0

 

Beweegbare Glijdende Muurinstallatie

 

1. Wijs gelieve de verantwoordelijke persoon vóór bouw aan en contactgegevens te verlaten om communicatie te vergemakkelijken tussen de twee partijen over bouwlogistiek.

 

2. Als de grond vóór de spoorbouw is gebeëindigd, als het tapijt, de vloertegels, de vloer, enz. zijn gelegd, moet u grondbescherming doen de lassenvonken verhinderen de grond te beschadigen.

 

3. U moet de hoogte van de loods verstrekken nadat de decoratie wordt voltooid. Wij zullen de hoogte van de spoorinstallatie volgens deze hoogte bepalen.

 

4. Omdat wij de grootte van het hangende spoor moeten berekenen, moet u de netto grootte van de gebeëindigde muur en de pijler verstrekken. Wij zullen het spoor volgens deze grootte hangen.

 

5. Nadat de beweegbare glijdende opschorting van het muurspoor wordt voltooid, kan de gereserveerde die muurgrootte door u wordt gegeven niet worden veranderd. Omdat wij de bouw volgens deze grootte berekenen, als de grootte wordt veranderd, zal het deurpaneel niet werken.

 

6. De beweegbare glijdende muur zou horizontaal loodrecht moeten zijn aan de grond direct onder het spoor, en de fout zou geen 1cm moeten overschrijden.

 

7. Als er tegelijkertijd andere bouw is, gelieve doordring niet de buitenlandse voorwerpen zoals spijkers en hen op de geïnstalleerde sporen op te nemen. Dit zal de deurkatrollen om niet in het spoor veroorzaken te lopen.

 

8. Elke groep sporen zal een „ruwe mond“ hebben, die zal worden verwijderd alvorens het deurpaneel te installeren, en dan zal geïnstalleerd na het deurpaneel geïnstalleerd is. Deze „ruwe mond“ kan niet worden verzegeld.

 

9. om toekomstig onderhoud te vergemakkelijken, te reserveren gelieve de inspectiehaven dichtbij het plafondspoor om het onderhoudspersoneel te vergemakkelijken om de inspectiehaven voor productonderhoud in te gaan.

 

10. Nadat de beweegbare glijdende muurpanelen worden gehangen, moet het worden gezuiverd. Zich gelieve te herinneren gebruiken niet het beweegbare murenpaneel alvorens ons personeel het paneel heeft gezuiverd, anders zal het gedwongen gebruik in schade aan de beweegbare muurpanelen resulteren.

De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling 1

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De aangepaste Muren van de Hotel Soundproofing Beweegbare Glijdende Verdeling kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.